‘Creating Our Future Together’

Groepsfoto_home_2winadvies_bovenaan

‘Waarom moeilijk doen als het samen kan!’

Samenwerken dat doen wij bij 2WinAdvies het liefst op basis van vertrouwen en openheid. Dit zijn voor ons de voorwaarden voor een duurzame groei, plezier, samenwerking en daar waar nodig ons deskundig Advies.

Als mensen en organisaties in samenwerking met 2WinAdvies de weg weten te vinden naar hun ideaal, geïnspireerd raken en dat enthousiasme weer op andere overdragen, dan vervult 2WinAdvies de functie waarvoor zij het doet…. CREATING OUR FUTURE TOGETHER!

2WinAdvies

  1. 2Win Advies staat voor samen winnen – wederkerigheid
  2. Win Advies. Op deze site willen wij u graag adviseren over de geldmarkt, het (monetaire) systeem, de crisis en veel meer….

Wat we doen:

Wie we zijn:

Jan Vermeulen

Ik ben Jan Vermeulen en neem je graag mee in de wereld van het geld en wat u altijd al graag had willen weten! Want velen weten niet hoe het systeem hierachter er in het echt uitziet. Ik probeer dit in Jip en Janneke taal uit te leggen. En wil je dan ook graag vragen om samen met mij mee te doen. Ik hou van interactie! U hoeft het niet met mij eens te zijn, geeft niet, iedereen mag het er het zijne van vinden. Iedereen is dan ook vrij en blij om te reageren. Graag zelfs, hoe meer hoe beter, echter houd je hierbij wel aan de protocollen om dit beschaafd te doen! Een verdere uitleg hierover is niet nodig lijkt me.

Respect

Respecteer elkaar en dan hoop ik dat ik met mijn e-book en Blogs je kan inspireren en kan bewegen om zelf keuzes te maken. Niets doen is ook een keuze! Creating Our Future Together – samen op een gelijkwaardig niveau werken aan een nieuwe, veilige en vertrouwde toekomst.

” Als je doet wat je deed, krijg je ook wat je kreeg! “

Ik heb een bedrijfseconomische achtergrond en ben door mijn ruim 30-jarige ervaring in het bankwezen gespecialiseerd in het zakelijke financieringsvlak. Ook heb ik ruim 5 jaar bij Rabobank Nederland gewerkt in een veranderkundige- en ontwikkel omgeving en ben meer dan bekend met de regel- en wetgeving. Juist de ervaring ten aanzien van de regel- en wetgeving, en het huidige monetaire stelsel ben ik er van overtuigd dat het huidige systeem dient te kantelen. Hierover is al veel geschreven en wordt volop gespeculeerd wat het dan zou moeten worden. Terug naar een mogelijke Goudstandaard behoort tot een van de mogelijk beste oplossingen. Je hebt te maken met een product dat altijd door de eeuwen heen zijn vaste waarde heeft weten te behouden. Dit motiveert mij enorm om ook daadwerkelijk met deze producten aan de slag te gaan.

.

Jan Vermeulen
Ik ben Jan