De Verborgen Geheimen Van Geld

De grootste oplichting in de geschiedenis van de mensheid

Beste bezoeker, U staat op het punt de grootste oplichting in de geschiedenis van de mensheid binnen ons huidige financiële systeem te ontdekken. Het is een goed bewaard geheim gebleven gedurende 100 jaar en het heeft een enorm effect op iedereen die leeft op deze wereld. De meeste mensen weten en voelen wel dat er iets aan de hand is met onze economie en financieel systeem maar zeer weinigen weten wat juist. Slechts één op een miljoen mensen begrijpt en weet hoe alles echt in elkaar zit……tot voor kort.

De bedoeling was dat dit huidige systeem nog honderden jaren door kon gaan, echter dit is zonder het internet gerekend. Het nieuws dat iedereen wereldwijd kan verspreiden via internet is oncontroleerbaar geworden, wat in het voordeel van onderstaande documentaire is. Gedurende meer dan 100 jaar werd dit systeem geheim gehouden door bepaalde mensen en machten. Diegenen die NIET willen dat jij dit te weten komt zijn de mensen die er baat bij hebben om dit systeem in leven te houden en hen aan de top van dit systeem houden.

Als je onderstaande documentaire grondig bestudeerd en kan begrijpen zal dit uw leven en toekomst veranderen, als je tijdig de juiste acties onderneemt.

Inmiddels heeft de docu meer dan 3.000.000 bekijkers gehad en wereldwijd reeds voor heel wat rumoer gezorgd op politiek vlak. Deze video is gratis en mag u zoveel delen als u wil. Hierdoor zullen uiteindelijk voldoende eerlijke mensen ervoor zorgen dat IEDEREEN zijn toekomst zal veranderen, want zij zullen tenslotte het systeem veranderen.

De maker die de kat de bel aan bond, de Amerikaan Mike Maloney, econoom en edelmetaalspecialist, laat u zien hoe ons huidig financieel systeem écht in elkaar zit. Hij toont aan dat we allemaal samen in een mythe leven. Tot 1971 hadden we een systeem dat tenminste nog dééls gebaseerd was op wat echte waarde heeft, al 5000 jaar : goud. De luchtbel zal vroeg of laat doorprikt worden, wanneer maar genoeg burgers beseffen dat de Keizer… geen kleren meer draagt.  Eén globale bankrun en het hele systeem ligt plat achterover.  En dan zal het eindelijk tijd zijn voor iets nieuws. We kunnen een nieuw systeem niet meer tegenhouden. Je kan wel zorgen dat je tijdig aan de juiste kant staat. Neem tijdig de juiste beslissing !

NEDERLANDSE ONDERTITELING AANZETTEN

1. U kan rechts onderaan nadat u het filmpje hebt aangezet op een icoontje klikken “ondertiteling”
2. Daarna klikt u op het icoontje rechts naast het vorige ” instellingen”
3. In het venster dat dan verschijnt, klikt u het keuzevakje “ondertiteling” open en klikt dan op “ondertiteling vertalen”
4. In het keuzevakje dat dan verschijnt scrolt u naar “Nederlands”
5. Daarna klikt u op ok.