Meer voor ons geld, dit heb ik altijd graag willen weten!

e-book "Meer voor ons Geld!" van 2WinAdvies
Meer voor ons geld, een crisis? Ja of nee?

De wereldwijde crisis rond de corona-pandemie heeft ook grote gevolgen voor de wereld van geld, economie en financiën. Mogelijk nu nog meer dan ooit!

In deze blog wil ik iedereen die belangstelling heeft de essentie van het geld, valuta, en alles wat financieel daarmee te maken heeft uitleggen. In februari 2020 heb ik hiertoe mijn e-book “Meer voor ons geld, dit heb ik altijd graag willen weten!” over geld, wat doet het, wat kan ik er mee en waar gaat het naar toe.

Waar staan we?

Staan we aan de vooravond van een hyperinflatie? Is er sprake van deflatie of is dit kansloos? Wat staat ons te wachten, nu er met de coronavirus wereldwijd door de Centrale banken veel geld in de maatschappij wordt gepompt. Wat betekent dat? En wat zijn de mogelijkheden die ik en jij hebben om hier iets aan te doen. Maar wat?

In mijn e-book “Meer voor ons geld, dit heb ik altijd graag willen weten!” ga ik in op de geschiedenis van het geld. Waar komen we vandaan. Wat heeft het allemaal betekent en wat is er gebeurd. Wat waren de oorzaken, de gevolgen en hoe is erop gereageerd. Al deze vragen worden toegelicht en voorzien interessante artikelen, waar ik middels een link een verwijzing naar maak. Ook laat ik diverse filmpjes van de goeroes in deze wereld zien. Ik beperk me niet tot enkel Nederland, maar ga ook de wereldgrenzen over. Kortom een e-book vol wetenswaardigheden. Hieronder tref je de link aan om direct het e-book te bestellen.

Pak je voordeel

In mijn e-book “Meer voor ons geld, dit heb ik altijd graag willen weten!” staat de geschiedenis van het geld, de betekenis, de waarde en veel meer te lezen. Alles over het geld en het geldsysteem. Het is een naslagwerk wat je nodig hebt om te kunnen begrijpen hoe de geldmarkt nu echt in elkaar zit. Wie zijn de machthebbers, welk systeem zit erachter en hoe kun jij er je voordeel mee doen. Het geeft je een visie waar we momenteel staan op financieel gebied. Zoals al mogelijk eerder gelezen op mijn blogs, site, beweer ik niet de waarheid te vertellen! Wat ik doe is expliciet uitleg geven over wat geschreven staat en wat velen onder ons NIET weten. Ik heb een bancaire achtergrond van ruim 30 jaar (50.000 vlieguren!). Niet alles komt van mij, ik luister naar de specialisten, zit in diverse discussie groepen en ja, ook ik leer dagelijks weer nieuwe zaken die me meer inzage en inspiratie geven om jullie te informeren over de diepste geheimen van het geld!

Regelmatig zal ik een blog schrijven die voortborduurt op de geheime van het geld, het systeem en hoe je je hier tegen kunt ‘verzekeren’. Misschien is het woord verzekeren wel niet goed gekozen maar het gaat erover dat je snapt wat er aan de hand is. Maak voor jezelf een keuze wat je leest, wat je hoort en wat je ziet.

Discussieer mee

Ga met mij de respectvolle confrontatie aan, discussieer, stel vragen en doe mee. Op elke blog kun je je vragen stellen, je mening geven als het maar bijdraagt aan de discussie. Ik vraag je hiervoor wel de etiquette te volgen om er met zijn allen een leerzame en een waardevolle bijdrage te leveren zodat het voor iedereen plezier oplevert en bovenal een bijdrage aan “Meer voor ons geld, dit heb ik altijd graag willen weten!”

Als iemand behoefte heeft om een training of cursus te volgen over dit onderwerp. Dat kan! Ik heb in mijn carrière vele directieleden en medewerkers van banken en op zakelijk niveau (inmiddels meer dan 10.000) mensen mogen lesgeven over het “vakmanschap” bankieren, Basel regel- en wetgeving en vele andere aspecten die hier bij komen kijken en mogen inspireren. Lees er anders mijn Linkedin-profiel maar eens op na en kijk naar de aanbevelingen die gedaan zijn.

Vergeet niet het e-book “Meer voor ons geld, dit heb ik altijd graag willen weten!” te downloaden. Maak gebruik van de speciale kortingsbonus die ik nu geef en laten we er samen veel plezier, genot en inspiratie in vinden om het verhaal achter het verhaal nu eens echt te doorgronden.

Ik raad je aan om, wil je mijn blogs goed te kunnen volgen, het e-book “Meer voor ons geld, dit heb ik altijd graag willen weten!” te downloaden. Je volgt mijn blogs dan veel beter, het bevordert je zienswijze en bovenal krijg je zoveel meer inzichten dat je vanaf nu een eigen visie en een eigen kijk op de wereld van het geld, economie en financiën krijgt. Je kunt er zelfs aan verdienen! Ik wens je veel leesplezier en zie jullie graag terug in de reviews of als je veel meer wilt weten, vraag dan een training of cursus aan.

Tot slot

Mijn filosofie is; “CREATING OUR FUTURE TOGETHER”, meer voor ons geld!