Het Cantillon Effect!

cantillon-effect

Inhoudsopgave:

Het monetaire ponzi schema en de beurzen gaan door. Waarom en hoe lang nog?

Terwijl de wereldwijde economie in realiteit in elkaar stuikt.
De fundamenten staan er slechter voor dan in 1929 en het monetaire circus en de beurzen draaien verder door. Beurzen en aandelen stijgen. Beleggers en Wall Street weten van geen ophouden…

Dit is één van de meest ziekelijkmakende periodes sinds de oprichting van het huidige monetaire systeem in 1913 die we ooit gezien hebben…
De reële economie en de wereldwijde beurzen zijn totaal los geslagen van elkaar en niemand lijkt er veel aandacht voor te hebben.
De middenklasse verdwijnt iedere dag een stukje verder en de meesten beseffen het niet eens..

Dagelijkse strijd

De mensen over de wereld, lijken zich meer zorgen te maken over George Floyd en komen hiervoor als protest de straat op ( met alle respect voor de man en ook ik keur wat gebeurt is totaal af ).
Terwijl de centrale banken en overheden ons beroven van onze welvaart, rijkdom en vrijheid en niemand die er om maalt of het beseft, ja het is een rare wereld.

Het CANTILLON EFFECT!

De mensen hebben gewoon niet door dat de 1% rijksten, de overheden en centrale banken momenteel al hun bezittingen en vrijheden langzaam maar zeker oversluiten naar zichzelf.
Wie krijgt de meeste financiële steun? Hoe groter de bedrijven, hoe meer schuld, hoe meer hulp…!!!
Deze bedrijven krijgen deze bail outs (geld) vandaag om zichzelf te redden aan de koopkrachtwaarde van vandaag. Terwijl ditzelfde nieuw gemaakte geld ervoor zorgt dat de waarde van uw bestaand geld of vermogen erdoor daalt in koopkrachtwaarde en nog verder daalt op het moment dat dit nieuw gemaakt geld naar de gewone man en de wereld doorsijpelt.
Dit noemen ze het CANTILLON EFFECT !!!!
Niemand kent het bijna en degene die het wel kennen, zwijgen er als de dood voor.
Zoek het zelf even op op het internet, dan zul je ontdekken wat het is en betekent!

Zeg het voort, zeg het voort...

We kunnen alleen maar hopen dat we voldoende mensen bereiken, dat ze niet in de aandelen- en beurzen ’trap” meegaan en op tijd hun zuurverdiende spaarcenten beveiligen.
Wij vermoeden dat we nog een 6 tal tot 12 maanden tijd hebben om zoveel mogelijk mensen te bereiken, om hun kennis en inzicht te bezorgen waarmee ze zichzelf op een positieve manier kunnen indekken en beter doorheen en voorbij datgene wat komt te leiden.

download nu het e-book: "Meer voor ons Geld! "

Dit heb ik altijd al willen weten! Een e-book over de geschiedenis van het geld, van het ontstaan van de FED in 1913 tot de Bazelakkoorden. De crisis van 2008 en waar staan we nu? Een e-book vol wetenswaardigheden, verwijzingen uitgelegd in 86 bladzijdes. Dit heb je altijd al graag willen weten! "Meer voor ons Geld!"

Wij weten en beseffen ons dat het voor velen lijkt, dat wat we brengen, te erg lijkt voor waar te zijn of ze denken dat het zo een vaart niet zal lopen.
Doe daarom voldoende kennis op zodat je jezelf kan opleiden en leiden om correct inzicht te hebben om de twijfels bij jezelf weg te nemen.
Daarom hebben we een e-book geschreven wat wij zien als de basis om dit allemaal te begrijpen. Het e-book: “Meer voor ons Geld!” kun je op de knop klik hier, links nu downloaden. Mocht je nog vragen hebben, mail ons en stel je vraag. Wij geven graag antwoord.

Wacht ook niet te lang, want de dag dat alles echt in elkaar valt kan altijd morgen zijn.. en het kan of zal echt heel snel gaan wanneer het gebeurt.
Het wordt een verhaal van de top of de bodem. Waar je jezelf zal bevinden hangt echt af van de tijd en energie die je vandaag steekt in kennis op te doen om de juiste beslissingen te nemen.
Zorg dat je veilig zit en een goed plan hebt.

DE AANDELENMARKT EN DE ECONOMIE ZIJN ELKAAR KWIJT

Meer weten over beleggen in fysiek goud en of zilver?

Vul onderstaand uw naam, e-mail en telefoonnummer in en wij nemen snel persoonlijk contact met je op. 

5/5