Goudbaren kopen

Goudbaren kopen

Inhoudsopgave:

HERAEUS

ZEG NOOIT ZOMAAR GOUDBAAR TEGEN EEN HERAEUS GOUDBAAR

WIE EN WAT DOET HERAEUS

Goudbaren kopen doet u van het merk Heraeus. Heraeus is wereldwijd een van de grootste spelers op het gebied van het verwerken van edelmetalen. In het boekjaar 2013 gegenereerde Heraeus een omzet € 13,5 miljard in edele metalen. De hoofdvestiging van Heraeus is gezeteld in de plaats Hanau in Duitsland. Het bedrijf is op 160 jaar uitgegroeid tot een wereldbedrijf met meer dan 13.000 werknemers verspreid over ruim 120 vestigingen. Momenteel bezit Heraeus meer dan 5.200 patenten. Heraeus vertegenwoordigd hierdoor een leidende positie in de wereldwijde edelmetaalmarkten. Als u denkt aan goudbaren kopen, kijk dan zeker naar het merk Heraeus. Bij aankoop lijkt deze baar misschien soms iets duurder, echter de kwaliteit, afwerking en bekendheid zorgen ervoor dat u ook bij de latere verkoop een hogere prijs krijgt.

GOUDBAREN MET CERTIFICAAT EN DE HOOGSTE KWALITEIT

Goudbaren kopen MET een certificaat is altijd de beste keuze. De Heraeus goudbaren hebben een gegarandeerde zuiverheid van 999.9/1000. Heraeus is een LBMA gecertificeerd bedrijf. Dit houdt in dat de goudbaren van Heraeus worden geproduceerd volgens de strenge voorwaarden van de London Bullion Market Association. Alle goudbaren van Heraeus dragen de London Good Delivery-status. Dat betekent dat de goudbaren van Heraeus wereldwijd erkend worden en dat deze goudbaren, met certificaat van echtheid en kwaliteit, wereldwijd eenvoudig weer verhandeld kunnen worden zonder enige analyse en de daarbij horende kosten. Alle goudbaren van Heraeus worden geleverd met certificaat en zijn vanaf het kleinste gewicht voorzien van een serienummer. De nummer van het kwaliteitscertificaat dat afgegeven wordt komt met de baarnummer overeen.

Goudbaren Heraeus

CONCREET VOOR JOU ALS KLANT

Een Heraeus goudbaar is doorgaans duurder dan een andere goudbaar. Europese GoudStandaard kiest doelbewust voor Heraeus goudbaren. De redenen zijn niet onbelangrijk. Als eerste willen wij enkel de allerhoogste kwaliteit garanderen aan onze klanten. Met Heraeus kunnen we dit. Wij leveren enkel nagelnieuwe baren rechtstreeks vanuit de fabriek. Gebruikte of beschadigde baren koop je misschien vandaag aan een gunstigere prijs, maar leveren je later bij wederverkoop beduidend minder op. Wij leveren de goederen in de originele verpakking gekapseld in harde of zachte plastic. Zo blijven jouw goudbaren levenslang nieuw. Dit kan belangrijk zijn bij latere verkoop. Je ontvangt een betere prijs voor nieuwe onbeschadigde baren die nog in de originele verpakking zitten. 

Wij leveren vanaf de eerste gram met certificaat van echtheid en kwaliteit. Ook hier zal je later voordeel mee doen.Ook zal je niet geconfronteerd worden met extra analysekosten. And last but not least : Wij vinden het belangrijk dat je jouw goudbaar wereldwijd kan en mag verhandelen aan de beste prijs indien dit nodig zou zijn wegens politieke, economische of financiële redenen. Dit kan door de LBMA certificering en de good delivery status die de Heraeus baren wereldwijd hebben.

UMICORE

GOUDBAREN UMICORE

GOUDBAREN KOPEN VAN DE HOOSTE KWALITEIT

Goudbaren Umicore zijn gemarkeerd met het officiële “Umicore Feingold 999.9” keurmerk en is een LBMA geaccrediteerde fabrikant. Umicore baren worden wereldwijd verhandeld. Baren met een zuiverheid van 999.9 zijn vrijgesteld van BTW, omdat ze worden aangemerkt als beleggingsgoud. Deze goudbaren worden geleverd met een certificaat van echtheid en een zuiverheid van 24 karaat. Goudbaren met een LBMA keurmerk voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Het LBMA internationaal erkende keurmerk zorgt ervoor dat u deze goudbaren wereldwijd zonder verdere analyse gemakkelijk kan verder verkopen en aanvaard wordt als zijnde 24 karaat.  Alle Umicore goudbaren zijn voorzien van een uniek serienummer.

ORIGINEEL, NIEUW EN VERTROUWELIJK

De Umicore baren die Europese GoudStandaard verkoopt worden altijd nieuw geleverd met het originele plastic seal en het bijbehorende certificaat van echtheid. Umicore is van oorsprong een Belgische bedrijf dat ondertussen is uitgegroeid als één van de grootste spelers ter wereld. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot begin jaren 1800. Umicore goudbaren worden grotendeels gemaakt van sloopgoud uit de Benelux, dat bij de smelterij gezuiverd wordt tot puur 99,9% goud. Het edelmetaal is dus afkomstig van een vertrouwde bron.

CONCREET VOOR JOU ALS KLANT

Europese GoudStandaard kiest doelbewust voor LBMA geaccrediteerde smelterijen. De redenen zijn niet onbelangrijk. Als eerste willen wij enkel de allerhoogste kwaliteit garanderen aan onze klanten. Wij leveren enkel nagelnieuwe baren rechtstreeks vanuit de fabriek. Gebruikte of beschadigde baren koop je misschien vandaag aan een gunstigere prijs, maar leveren je later bij wederverkoop beduidend minder op. Wij leveren de goederen in de originele verpakking gecapseld in harde of zachte plastic. Zo blijven uw goudbaren levenslang nieuw. Dit kan belangrijk zijn bij latere verkoop. Je ontvangt een betere prijs voor nieuwe onbeschadigde baren die nog in de originele verpakking zitten. 

Wij leveren vanaf de eerste gram met certificaat van echtheid en kwaliteit. Ook hier zal je later voordeel mee doen. Ook zal je niet geconfronteerd worden met extra analysekosten. And last but not least : Wij vinden het belangrijk dat je jouw goudbaar wereldwijd kan en mag verhandelen aan de beste prijs indien dit nodig zou zijn wegens politieke, economische of financiële redenen. Dit kan door de LBMA certificering en de good delivery status die onze baren wereldwijd hebben. Goudbaren kopen van Umicore geeft jou de maximale zekerheid en veiligheid.

COMBIBAREN GOUD

MULTICARDS GOUD

KLEINE HOEVEELHEDEN GOUD VERHANDELEN

Zowel de Combibaren als de Multicards winnen meer en meer aan populariteit. Naarmate er meer en meer onrust en onduidelijkheid heerst in de wereld op economische en financieel vlak gaan meer en meer mensen over tot het investeren in fysiek goud en zilver. Dit om (een deel van) hun vermogen te beschermen t.o.v. een nieuwe financiële crisis, een euro crisis enz. Fysiek goud en zilver kan je in alle tijden en dit al sinds 6000 jaar wereldwijd omruilen tegen de munt naar keuze. 

Maar niet altijd is het interessant om in bepaalde tijden in één keer 1 kilo goud om te ruilen tegenover papiergeld. Bijvoorbeeld in tijden van hyperinflatie. Hierdoor zijn de Multicards en Combibaren ontstaan. Deze producten laten toe fysiek goud om te ruilen naar ander geld naar behoefte op dat moment. Je kunt meestal per stukjes van 1 gram omruilen. Daartegenover staat dat een Multicard van bijvoorbeeld 10 gram goedkoper in aanschaf is dan wanneer je bijvoorbeeld 10 keer 1 gram apart zou aankopen. 

De Multicards en Combibaren die wij aanbieden zijn allemaal van het gehalte “Feingold 999.9” en zijn voorzien van een keurmerk en afkomstig van LBMA geaccrediteerde fabrikanten. Deze producten kun je wereldwijd verhandelen. Goud met een zuiverheid van 999.9 is tevens vrijgesteld van BTW, omdat dit goud erkend is als beleggingsgoud.

ORIGINEEL, NIEUW EN VERTROUWELIJK

De Combibaren en Multicards die Europese GoudStandaard verkoopt worden altijd nieuw geleverd met de originele seal en het bijbehorende certificaat van echtheid.

combibaren

IK BEN GEÏNTERESSEERD IN GOUDBAREN

Neem met mij contact op. Ik ben geïnteresseerd in de aankoop van gouden baren en of heb ik hier nog vragen over.

Like dit artikel?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Geef een reactie?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en mis vanaf nu geen berichten meer van ons. Je kunt altijd weer stoppen en het verplicht je tot niets.

5/5
[enormail_form form_id=2]

download nu het e-book: "Meer voor ons Geld! "

Dit heb ik altijd al willen weten! Een e-book over de geschiedenis van het geld, van het ontstaan van de FED in 1913 tot de Bazelakkoorden. De crisis van 2008 en waar staan we nu? Een e-book vol wetenswaardigheden, verwijzingen uitgelegd in 86 bladzijdes. Dit heb je altijd al graag willen weten! "Meer voor ons Geld!"